Onze toepassingen | Pentair Pool Europe

Onze toepassingen

PENTAIR SCAN

Pentair Scan

Gebruik onze app om producten te scannen en beschik meteen over alle productinformatie die u nodig hebt, rechtstreeks op uw smartphone.

Met een eenvoudige scan hebt u toegang tot alle relevante documentatie en onderhoudsvideo’, kunt u de garantie van een product activeren en, last but not least, kunt u producten registreren om punten te verdienen. Dat ligt nu allemaal binnen handbereik.

Pentair Scan
 

WHAT ARE THE BENEFITS ?
scan a product

Gebruiksvriendelijk

‘Pentair Scan’ werd ontworpen om de verkoop en het onderhoud van Pentair-producten eenvoudiger te maken dan ooit, en om tegelijkertijd het dagelijkse werk van de zwembadspecialist te vereenvoudigen. Even het PIP-label op de verpakking of op de unit zelf scannen en het product komt tot leven.

Picto

Als PIP-lid hebt u toegang tot exclusieve bonusfuncties zoals:

  1. Garantieverlenging voor Trade Grade-producten
  2. Co-branded garantiebewijzen voor consumenten, per e-mail verstuurd
  3. Directe registratie van uw PIP-punten
Picto

Overal eenvoudig te gebruiken

Via ‘Pentair Scan’ wordt relevante informatie onmiddellijk op een smartphone of tablet weergegeven, waar u ook bent, zelfs offline:

  • Tijdens een interventie ter plaatse: gebruikershandleiding, lijst met reserveonderdelen, tips om problemen op te lossen, instructievideo’s om de installatie en het onderhoud te vereenvoudigen
  • In de winkel: promotiefilmpjes, brochures en speciale aanbiedingen om de verkoop te ondersteunen

Minder papierwerk, snellere reacties en toegevoegde waarde voor de consument: de app ‘Pentair Scan’ is het perfecte instrument om uw verkoop en productiviteit te verhogen. Download ‘Pentair Scan’!

“Nu moet ik bij mijn klanten niet meer met zware handleidingen en verouderde documenten komen aandraven. Fantastisch is dat!’

Een installateur/gebruiker van ‘Pentair Scan’

All indicated Pentair trademarks and logos are property of Pentair. 
Third party registered and unregistered trademarks and logos are the property of their respective owners.

© 2023 Pentair. All rights reserved.